Sušené, stařené maso Telcek prvotřídní kvality z eko-farmy Orlí Vrch Rejvíz.
Veškeré maso pro přípravu pochází z ekologických chovů, převážně ze známého lázeňského regionu Jesenicka, kde se dbá na vynikající stav přírody a kde je nejčistší vzduch v Evropě s obsahem iontů baltické mořské soli. Zvířata z těchto chovů volně žijí a pasou se venku.
Způsob úpravy se nazývá Biltong a pochází z jižní Afriky. Maso se ošetří a naloží do jedinečné směsi koření a mořské soli, načež 3-6 měsíců zraje za kontrolovaných podmínek v temných komorách. V žádné fázi výroby nejsou použity žádné chemické konzervanty ani tepelná úprava a potravina tím splňuje RAW klasifikaci. Na rozdíl od většiny ostatních produktů tohoto typu, zde není proces zpracování na počátku urychlen vyšší teplotou, což spolu s volbou mladých zvířat, pečlivým výběrem částí masa a specifickou přípravou, umožňuje zachovat šťavnatost a měkčí konzistenci. Na výrobu je použito cca 3 násobek váhy masa konečného produktu.