Otevírací hodiny: Dne 1. 5. jsou naše prodejny otevřené :)

Produkt byl přidán do porovnávání.
Zobrazit porovnání
Produkt byl odebrán z porovnávání.
1 / 6
0x
Na seznam
Pro přidání produktu do nakupního seznamu musíte být přihlášeni.
Produkt byl přidán do porovnávání.
Porovnat
Zobrazit porovnání
Produkt byl odebrán z porovnávání.
Nidecker

Nidecker SCORE

Snowboard Kód: 8411010911
Vyprodáno
Popis
Snowboard Nidecker SCORE s STD. CamRock technologií, která představuje nejlepší rocker/camber kombinaci ve snowboardingu. Tento jedinečný a ...
Popis

Nidecker SCORE

Snowboard Nidecker SCORE s STD. CamRock technologií, která představuje nejlepší rocker/camber kombinaci ve snowboardingu. Tento jedinečný a vyzkoušený tvar Vás nikdy nezklame svým výkonem. Díky prohnutí mezi vázáním a rockerem rovnoměrně rozloženým mezi nose a tail se jedná o all-mountain desku. Standardní Camrock je jasnou volbu našich profesionálních jezdců i personálu. Je to nejlepší hybridní rocker / camber profil na trhu!

Specifikace

Tvar
STD. CamRock - Camrock představuje nejlepší rocker / camber kombinaci ve snowboardingu. Tento jedinečný a vyzkoušený tvar Vás nikdy nezklame svým výkonem. Díky prohnutí mezi vázáním a rockerem rovnoměrně rozloženým mezi nose a tail se jedná o all-mountain desku. Standardní Camrock je jasnou volbu našich profesionálních jezdců i personálu. Je to nejlepší hybridní rocker / camber profil na trhu! Directional - Čistě přímá deska je nejlepší pro all-mountain freeride. Nose je delší a širší než tail, takže zajistí lepší ovládání v jakémkoliv terénu a postoj, který je nastaven více vzadu Vám pomůže vznášet se nad prašanem. Vyztužený tail Vám pomůže v zatáčkách, aby šla Vaše rychlost nahoru.
Konstrukce
Sandwich. Dual Plus - standardní 90tkový biaxiální laminát je nejuniverzálnější ve SNB průmyslu. Je odolný a spolehlivý pro všechny typy terénů. Shock absorber je speciálně navržená elastomerní mezivrstva, která nabízí větší pohodlí pro jezdce a zároveň eliminuje vibrace.
Jádro
Full Wood Core - Standardní jádro z topolu a buku. Pokud máte rádi konzistentní živou jízdu, Full Wood Core je způsob, jak jí docílit. S letitou tradicí je to jádro, se kterým vstoupíte do snowboardového průmyslu.
Skluznice
5000 - Univerzální skluznice. Je navržena tak, aby absorbovala vosk a udržela ho déle. Výjimečně odolná. Na této skluznici se dostanete kamkoliv. Die-cut je základní výrobní proces, u kterého se vystřihují různé tvary základního materiálu pomocí raznice.
Kód produktu
8411010911
Kód dodavatele
8411010911
Sytost barvy produktu se může lehce lišit s ohledem na světlo v ateliéru nebo rozlišení vašeho zařízení.
Hodnocení 0
Hodnocení
Výměna a vrácení
Výměna a vrácení
O značce
Nidecker