Pozor: naše prodejna je od 1. 11. 2023 trvale uzavřena (včetně servisu, půjčovny). Eshop zůstává v klasickém provozu.

Produkt byl přidán do porovnávání.
Zobrazit porovnání
Produkt byl odebrán z porovnávání.
1 / 4
0x
Na seznam
Pro přidání produktu do nakupního seznamu musíte být přihlášeni.
Produkt byl přidán do porovnávání.
Porovnat
Zobrazit porovnání
Produkt byl odebrán z porovnávání.
Nidecker

Nidecker LIVIN THE DREAM

Snowboard - Nidecker Kód: 8411010918
Vyprodáno
Popis
Snowboard Nidecker s POP Camrock technologií, která Vám dá všechno, co potřebujete k pop ollie na čemkoliv, co leží na cestě. Přidali jsme ...
Popis

Nidecker LIVIN THE DREAM

Snowboard Nidecker s POP Camrock technologií, která Vám dá všechno, co potřebujete k pop ollie na čemkoliv, co leží na cestě. Přidali jsme plochá místa od vázání směrem na nose a tail, která vám umožní dát si pop bez ztráty hravosti designu Camrock. Camber mezi nohama vám dodá stabilitu a odezvu ve všech podmínkách a typech terénů.

Specifikace

Tvar
POP Camrock vám dá všechno, co potřebujete k pop ollie na čemkoliv, co leží na cestě. Přidali jsme plochá místa od vázání směrem na nose a tail, která vám umožní dát si pop bez ztráty hravosti designu Camrock. Camber mezi nohama vám dodá stabilitu a odezvu ve všech podmínkách a typech terénů. Twin Directional - Jedná se o hybridní tvar, který kombinuje Twin-Tip a Directional. To vám dá desku, která se ovládá jako Directional, ale s dvojí možností Twinu. Tuhost je stejná jako u Twinu, ale inserty jsou posazeny lehce vzadu, jako u Directionalu.
Konstrukce
Sandwich. Shock absorber je speciálně navržená elastomerní mezivrstva, která nabízí větší pohodlí pro jezdce a zároveň eliminuje vibrace.
Jádro
Master Wood Core - MasterCore stavba je výsledkem naší dlouholeté historie experimentování se dřevěnými materiály. Je to perfektní harmonie různých dřevěných hustot a dřevin, které pronikají až na jádro, což vede k nižší hmotnosti, vyššímu výkonu a k součiniteli výkonu a ultra silného, ale citlivého a přesto lehkého jádra. Swiss Core - Největší rozvoj v konstrukci snowboardů od Camrocku. Swiss Core je nová technologie od Nideckeru, která změní způsob, jakým snowboardisté ??nejen jezdí , ale jak se dívají na své snowboardy. Požadavek na mimořádně vysokou úroveň a přesnost ve výrobním procesu zajistí, že se tato nová technologie uchytí podobně jako švýcarské strojky v nejlepších švýcarských hodinkách . To znamená, že jsme vyvinuli komplexní matici vláken, která zajišťuje to, že deska reaguje odlišně při flexi v různých směrech, čímž se zlepší výkon bez ohledu na to, jaký je Váš styl jízdy. Když je deska ohnutá dolů, matice tlačí hrany ke svahu a proto je jednodušší hranění. Když deska je ohnutá nahoru, např. při otáčení, matice opět tlačí hrany dolů, což umožňuje vynikající držení během otáčení. Protože tato technologie vyžaduje tak vysokou úroveň strojní výroby, budou se všechny desky využívající Swiss Core vyrábět ve Švýcarsku , v naší state-of-the-Art Factory u Ženevy.
Skluznice
9000 - Skluznice 9000 je nejen nejrychlejší, která je dnes k dispozici, ale je také šetrná k životnímu prostředí. Je vyrobena z uhlíkových nanočástic a má velmi hustou molekulární strukturu, což z ní dělá naši nejodolnější skluznici. Diamond Stone Finish - Nejlepší možná úprava povrchu skluznice. Jedná se o broušení ve dvou osách pro maximální skluz a optimalizování životnosti skluznice. Die-cut je základní výrobní proces, u kterého se vystřihují různé tvary základního materiálu pomocí raznice.
Kód produktu
8411010918
Kód dodavatele
8411010918
Sytost barvy produktu se může lehce lišit s ohledem na světlo v ateliéru nebo rozlišení vašeho zařízení.
Hodnocení 0
Hodnocení
O značce
Nidecker